Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotikus történetek

Friss topikok

Linkblog

Apuci kislánya (I. rész)

2011.08.25. 02:39

szerző: rottweiler

Végre kész! :D

Már régóta tetszett az apám, mint pasi. Már majdnem betöltötte a 40-et, ez mégsem látszott rajta. Sötét haján egy ősz hajszál sem volt, mozgása fiatalos, és energikus volt, ragyogóan kék szeme mindig vidáman csillogott. Csak ketten éltünk együtt, így ő sokszor hozott fel nőket egy-egy éjszakára. Mivel a szobánk egymás mellett van, mindig hallottam, hogy mi történik éjjel, és bevallom, elképzeltem, ahogy apám engem dug, mint egy ribancot, és ilyenkor ezekre a gondolatokra (és hangokra) szoktam maszturbálni. Ma tudtam, hogy apám egész nap a munkahelyén lesz, csak késő este fog hazajönni, így délután bementem a szobájába, leültem a gépe elé, és elindítottam egy pornóvideót. Az ő gépén nagyon sok perverz pornó volt, ezért ott szoktam nézni. A filmen egy tipikus szőke amerikai csaj vetkőzött, később bejött hozzá egy férfi, és alaposan kinyalta. Közben lassan én is simogattam magam, izgis volt apám szobájában csinálni. A kezem a cicimről egyre lejjebb tévedt, először a hasamra, majd a sliccemet húztam le. Közben először halkan, majd egyre hangosabban sóhajtozni kezdtem. Felálltam, és levetkőztem, csak a melltartóm, és a bugyim maradt rajtam. A ruháimat csak apu ágyára dobáltam, és visszaültem a gép elé. A pornón a csajt már két pasi dugta vadul. Tovább simogattam magam. Mikor a kezem a csiklómhoz ért, hangosan felsóhajtottam. Köröztem rajta, majd bedugtam az egyik ujjam, de csak egy picit. Éreztem vele, ahogy belül lüktet, és feszül a puncim. Másik kezemmel a cicimet markolásztam. Időnként kihúztam az ujjam a puncimból, és lenyalogattam róla a nedvem. Majd a kezem a cicimről a csiklómra tévedt, gyengéden köröztem rajta, míg másik kezemmel ujjaztam magam, és hatalmasakat nyögtem. Éreztem, már közel a csúcs, mikor lépteket hallottam, és azt, ahogy az ajtó kinyílik. Odanéztem, és apámat láttam meg az ajtóban, csodálkozva nézett rám. Én a meglepetéstől moccanni sem bírtam, kezeim a lábam között megkövülten, én pedig csak őt néztem. Apu tért magához először.
- Kicsim...- nézte a melleimet- Gyere kislányom, fejezd be a szobádban.
Hozzám lépett, közben alaposan végignézett, és a derekamat átölelve felállított a székről, felvette a ruháimat, és kikísért a szobából. Útban az ajtó felé éreztem, hogy a keze egyre feljebb csúszik, szinte már a cicimet simogatta. Akkor hirtelen szembefordultam vele, megfogtam a kezét, és a mellemre, pontosabban a melltartómra tettem.
- Kicsim... Nem szabadna, tudod- ezzel szó nélkül megcsókoltam. Más volt őt megcsókolni, mint az eddigi barátaimat. Apám hihetetlenül jól csókolt. Beleremegtem a csókjába, az élvezetbe, és éreztem, ő is élvezi. Derekamat az ágyékához dörzsöltem, éreztem, ahogy meredni kezd a szerszáma.
- Kívánlak apuci!- nyögtem csók közben, mire ő ölbe vett, és az ágyán az ölébe ültetett.
- Hmm, édes, kitől tanultál csókolni?- mosolygott.
- Senkitől, apu- válaszoltam.
- Gyere kicsim, megtanítalak rá- mondta, és ismét szájon csókolt. Nyelvével lassan körözött a számban, egyre mélyebbre tolva. Közben egyik keze a cicimre, míg a másik a combomra tévedt, és izgatóan simogatni kezdett. Átölelt, és a lapockámnál kezdte kicsatolni a melltartóm. Mikor kész volt vele, előbukkantak nagy, formás melleim, apám hosszasan nézte őket.
- Uhh kicsim, jó nagyra nőttek- pirult el, amitől nagyon édes volt az arca. Elmosolyodtam. Megfogta őket, teljesen beleborzongtam az érintésébe, a karom lúdbőrös volt az izgalomtól. Oldalamnál fogva közelebb húzott magához, combommal éreztem nadrágon keresztül is a meredő szerszámát, erős kezét az arcomra tette, és ismét megcsókolt.
- Gyere édes, nyugodtan dugd át a nyelved a számba- mondta két csók között. Én úgy tettem, ahogy apu mondta, amitől kéjes sóhaj tört fel belőle. Szája egyre lejjebb kalandozott, először az államon, majd a nyakamon keresztül egészen le a mellemig. Közben simogatta őket, nagyon profi volt. Majd úgy ültetett magával szemben, hogy a lábaim széttettem, és bugyin keresztül elkezdte simogatni a puncim, miközben csókolt. Lassan egyre jobban széttette a lábait, így vele együtt én is, a bugyim szinte már félrecsúszott, mikor apu belenyúlt, érezve a nedvességem.
- Nagyon finom lehetsz- mosolygott rám, és nedvemtől csillogó ujját a szájához emelte izgatóan nyalogatni kezdte. Közben az alkarját simogattam, mire a számhoz tette a már nyáltól is csillogó ujját. Mutató ujját végig húzta az alsó ajkamon, mire én szó nélkül bekaptam. Tényleg finom volt, apu ujjáról édesebbnek tűnt, lenyaltam róla mindent, ami rajta maradt. Ujját teljesen betolta a számba, majd kihúzta, és a mellbimbómat izgatta vele, közben csókolt, míg másik kezével folyamatosan a csiklóm simogatta. Már az élvezés határán voltam, hangosan nyögtem, ami nagyon tetszett apunak, a testem vonaglott erős karjai között. Már csókolni se tudtam, csak nyitott szájjal hátrahajtottam a fejem, mikor lassan abbahagyta a simogatást.
- Nyugodj le picit, édesem- mondta halkan, és ezzel egy mozdulattal hanyatt fektetett az ágyon. Hosszan néztünk egymás szemébe, én még mindig lihegtem, ő viszont nyugodtan mosolygott rám. A puncim bizsergett, vágyott még a kényeztetésre. Imádtam aput. Születésemtől kezdve ismerem, de még sose láttam ennyire vonzónak, mély tekintetében volt valami csillogás... Alkarjánál fogva a kezét a bugyimhoz húztam, és azon keresztül simogattam kezével a puncim.
- Lenyugodtál, nyuszi?- kérdezte, és válaszra sem várva a bugyimba nyúlt, közben fölém hajolt, és megcsókolt. Imádtam a csókját, egyszerűen tökéletes volt. Csókja ismét egyre lentebb kényeztetett, először a nyakamon, majd a kulcscsontomon keresztül egészen a köldökömig. Azután ismét fölém hajolt, forrón szájon csókolt, közben lassan húzta le a bugyimat. Mikor levette, egyszerűen az ágy mellé dobta a többi ruhadarabomra. A testem teljes egészében elé tárult, de ez egyáltalán nem zavart.
- Gyönyörű vagy, kislányom- suttogta magasabb, izgatott hangon. Jól ismertem ezt a hangsúlyt, bár aputól még soha nem hallottam. Lassan a combjaim belső felét simogatta, mindig picit széjjelebb húzva a lábaim. Mikor már akadálytalanul a puncimat is láthatta, megállt a keze.
- Uhh kicsim, nyalnivaló puncid van! Nyaltak már ki?- mosolygott.
- Még nem, apu- feleltem én is magasabb, izgatott hangon.
- Tényleg, kicsim?- mosolygott tovább, szeme kajánul csillogott.
- Igen, apuci- mosolyodtam el én is forrón. Apró csókokat adott a köldökömbe, majd egyre lejjebb haladt, és mikor elért a puncimhoz, bekapta a csiklóm. Hangosan felnyögtem, hihetetlenül jó érzés volt.
- Ahh apuci! Kérlek folytasd- sóhajtottam. Hangosan lecuppant a csiklómról, és mélyen belenyalt a puncimba.
- Nagyon finom vagy, kicsim- mondta.
- Igen, apu!- nyögtem.
- Igen, kicsim- óvatosan betolta az egyik ujját, míg kéjesen szájon csókolt, majd tovább nyalt. A mennyekben éreztem magam a csodálatos nyelvétől, olyan tökéletesen játszott a csiklómmal. Éreztem, egyre közelebb az orgazmus, apu minden apró nyalással repített a gyönyör felé. És akkor éreztem, ahogy a testem megfeszül, és aprókat vonaglik apu nyelvétől. Erős karjaiban biztonságban éreztem magam, és zihálva nyögtem tőle.
- Ahh apuci! Imádlak!
- Én is, kislányom. Gyere, élvezz apuci szájába!
Nyelve gyengéden játszott a csiklómmal, és hatalmasat élveztem remegve apuci szájába.
- Jól van édes. Nagyon ügyes vagy- simogatta meg az arcom. Mélyen belenyalt a puncimba, kinyalva az összes nedvemet, majd fölém hajolt, és megcsókolt. Száján, és nyelvén éreztem a nedvem ízét, nagyon finom volt. Lassan középső ujját könnyen becsúsztatta a puncimba, és nedvtől csillogó ujját a szánkhoz emelte, és mindketten lenyaltuk róla vad csók közben. Kezeim automatikusan apu vállára, és mellkasára tévedtek, és lassan kezdtem lehúzni a pólóját. Mikor sikerült, lazán a ruháimra dobtam, apu hanyatt feküdt, és a mellkasát masszíroztam. Egyik kezem megfogta, és a sliccére vezette.
- Felállítottad, kicsim- mosolygott rám. Igaza volt, éreztem, ahogy nadrágon keresztül áll, és lüktet a farka. Egymás mellett feküdtünk, én erős vállára hajtottam a fejem.
- Szeretlek, apu!
- Én is, kislányom- ezzel lassan kicsatolta az övét, és lehúzta a sliccét. Szájon csókolt, hosszan, és forrón, közben elővette a farkát, és lassan verni kezdte.
- Segítek, apuci- néztem a szemébe, és megfogtam a farkát. Ő elengedte, és lassan verni kezdtem. Szép farka volt, érett, nem túl nagy, pont megfelelő.
- Nagyon ügyes vagy, kicsim- simogatta meg a fejem. Másik kezemmel picit benyúltam a puncimba, és nedves ujjaimmal kezdtem apu farkát verni.
- Ahh, ez az édes, nagyon jól csinálod!- mondta elfojtott, jellegzetesen magasabb hangon. Nagyon felizgatott a hangjával, kéjesen szájon csókoltam.
- Kapd be, kislányom- mosolygott rám ragyogó szemekkel. Nem kapkodtam el, óvatosan végignyaltam a tövétől a hegyéig, majd lassan megnyaltam a makkját, és nyelvemmel köröztem rajta.
- Ahh, kicsim- tört fel belőle egy mély, férfias sóhaj. Kezét a tarkómra tette, és óvatosan a farkára húzta a számat. Már félig bent volt, a számat betöltötte apu lüktető, kemény farka, közben vertem tovább.
- Uhh kicsim... Elmegyek benned- sóhajtotta akadozva, mire én kivettem a számból a farkát, és lassabban vertem.
- Ne siess apuci. Élvezz hatalmasat a kislányod szájába- mosolyogtam rá. Nyelvemmel körbeöleltem a farka tövét, és lassan haladtam a makkja felé, majd bekaptam, és szopogattam a hegyét.
- Nagyon ügyes vagy, kicsim- sóhajtotta mosolyogva, és mélyen egymás szemébe néztünk. Számat a makkja tetejére tapasztottam, és óvatosan szívogatni kezdtem. Nagyon finom volt apu nedves farkát ízlelni, éreztem, ahogy ajkaim között lüktet. Lassan, óvatosan egyre többet vettem be apu farkából, már betöltötte a számat, nagyon finom volt. Sok nyállal lecuppantam róla, és végignyaltam apu alsó ajkát.
- Apuci, dugd meg a számat- kérleltem suttogva, és óvatosan megcsókoltam.
- Uhh, édes, rendben. Megbaszom a pici szád- csókolt vissza, majd kezét a tarkómra téve irányította a fejem a farkához. Számat szinte ráhúzta, és óvatosan, először ritmikátlanul mozgatta a csípőjét. Forró makkja már elérte, és izgatóan bökdöste a torkom. Egyre mélyebbre engedtem, szinte már tövig bekaptam. Egyre jobban lüktetett apuci farka a számban, belül feszített, de hihetetlenül élveztem.
- Uhh kicsim... Nagyon szexi vagy- nyögte, és éreztem, egyre mélyebbeket lök, és tovább tartja a farkát a számban. Aztán éreztem, ahogy a testén apró remegések futnak végig, forró spermája apránként kilövellt a számba, és torkomat betöltötte apu finom magja. Nem keveset lőtt ki, szám szélén folyt már ki, miközben nyeltem, mikor apu kivette a számból a farkát, és az ajkaimhoz érintette a makkját.
- Nagyon ügyes vagy, kislányom- lihegte mosolyogva- Ügyesen szoptad le apucit.
Államnál fogva magához húzott, és szám széléről óvatosan lenyalta a spermáját. Közelebb hajoltam, finoman bekaptam a nyelvét, és spermával a szánkban hosszan csókoltuk egymást. Apu óvatosan folyatott a cicimre belőle, nagyon izgató volt. Ujjával picit szétkente, majd lassan lecsókolta onnan.
- Édesem... Apuci sokat dolgozott, és elfáradt. Alszunk?- puszilta meg a számat.
- Igen apu. Alhatok veled?- öleltem meg szorosan, és nem akartam elengedni.
- Persze, kicsim- mosolygott, és magához ölelt. Erős karjai között biztonságban éreztem magam, imádtam őt, mindennél jobban. Derekamat ölelve csendben közel hajolt hozzám, megcsókolt, és mindketten elaludtunk.

10 komment

Zenésszel (A szemszögéből)

2011.03.07. 22:58

szerző: rottweiler

Gyorsan átírtam az ő szemszögébe is, tessék. :)

Baráti társaságban ültem a pultnál. Egy koncertemre készültem, de előtte mindig iszok valamit, általában sört. Mikor a pultos végre kihozta, a basszusgitárosunkat hallottam:
- Hangolás! Öt perc, és kezdünk!
Remek, gondoltam. Odamentem, a sört az egyik hangfalra tettem, felvettem a gitárom, és gyorsan behangoltam. És végre kezdődött a buli. Elég sokan szeretnek minket, most is akadt táncoló közönség. Kb. 2 órát játszhattunk, mikor láttam, hogy a tömeg már eléggé fáradt, velem együtt, és mehetünk haza. Mikor végre az utolsó számot is lejátszottuk, éppen a tagokkal beszéltem, mikor valaki megfogta a vállam. Hátranéztem, és egy 16-17 éves forma lányzó nézett rám. Nagyon ismerős volt, de hirtelen nem tudom honnan. Aztán beugrott, ovis kora óta ismerem, de már régen láttam, és azóta eléggé nőies lett, csak úgy domborodott.
- Szia baba, te vagy az? Jól megnőttél, fel se ismertelek.- mondtam, és észrevettem, hogy mennyire kitette a dekoltázsát. Beláttam egészen a melltartójáig, és az mögött is rendesen dudorodott.
- Igen én vagyok.- mondta, és akár direkt, akár véletlenül, de előrébb hajolt, és még több látszott belőle. Nem tehettem róla, de éreztem, ahogy a farkam egyre keményebb lesz.
- Nagyon jól voltatok a színpadon.- folytatta.
- Köszi.- mosolyogtam végre rá, mikor már el tudtam venni a tekintetemet a melleiről. - Te is nagyon szexi voltál.- tettem egy célzást, és mindketten mosolyogtunk.
- Na én megyek az asztalomhoz, majd még látjuk egymást, szia.- köszönt el, és én csak néztem utána. Nem hagyhattam csak úgy elmenni, legalább még egy pillantást had vessek a dekoltázsa mögé, és legalább lesz mire kivernem, ha hazaérek. Vagy talán többre is rávehetem, ugyanis láttam rajta, hogy ő sem érez közömbösen velem. Utána mentem, mire megfordult, és végre utolsértem.
- Valamit még elfelejtettem mondani.- mondtam, és a vállainál fogva a falhoz toltam. - Kurvára szexi vagy!- közel hajoltam hozzá, megfogtam a tarkóját, és a mellkasomhoz szorítottam. Mintha szopatnám, pont úgy fogtam, de láttam, hogy nem tiltakozik ellene. A farkam viszont egyre keményebb lett, és nem tudtam elképzelni, hogy ő még nem veszi észre. Sokáig így maradtunk, percekig is, majd egymás szemébe néztünk. A tekintetében meglepettséget láttam, nem tudta, mit kezdjen a helyzettel. Elképzelhető, hogy szűz. Imádom a szűz lányokat, amikor bevezethetem őket az igazi életbe, megtudják, mi a jó. Lassan egyre közelebb hajoltam az arcához, az ajkai kívánatosak voltak. Tekintete az enyémet kereste, és én viszonoztam is, de ő picit félve nézett rám. Ekkor becsuktam a szemem, és forrón megcsókoltam. Éreztem, hogy tapasztalatlan, mostmár biztos, hogy szűz. Bátorítóan az alsó ajkával kezdtem játszadozni, és a kezeit a feje mellé szorítottam a falhoz, hogy éreztessem vele a dominanciám. Ezután felbátorodva visszacsókolt, mire én még tovább mentem, és a kőkemény szerszámom az ágyékához tettem, és körkörösen mozgattam is. Utána a kezeit a feje fölött összefogtam egy kézzel, a másikkal pedig a ciciját simogattam. Egyre jobban kívántam őt. Éreztem, hogy megvonaglik, annyira élvezte, majd abbahagytam a csókolást, és bizsergő szerszámomhoz nyúltam. Próbáltam az egész tenyeremmel eltakarni, nem akartam esetleg elijeszteni égnek álló farkammal, de tekintete követte a kezem, és láttam a tekintetében a szűzies kíváncsiságot. Tetszett neki, hogy egy nála jóval idősebb férfi szerszáma rá áll fel.
- Gyere velem!- mondtam, és magamhoz ölelve kisiettem vele a zenekar kisbuszához. Mikor kiléptünk a klub ajtaján mindkettőnket megcsapott a csípős hideg, és éreztem, hogy még jobban hozzám bújik, igyekeztem még szorosabban ölelni. A kisbusznál gyorsan, és fázva előhalásztam a slusszkulcsot, és kinyitottam a hátsó rakteret. Ott még megvolt a két tartalék gitár, és beléptem a sötétségbe. Megfogtam a kezét, és gyengéden húztam magam után, bent pedig egy felmelegítő csókot adtam neki.
- Kicsim, olyan érzéseket fogok neked okozni, mint még soha senki.- mondtam neki, és hátulról átkarolva a melleit kezdtem simogatni ruhán keresztül. Olyan formás, tenyérbe illőek voltak, hogy nem tudtam nem velük foglalkozni. Tudtam, hogy élvezi, így mikor már felmelegedett a kezem, benyúltam a pólójának kivágásába, és a melltartó alatt végre megfoghattam őket. Láttam, hogy időnként megvonaglik, majd hátrahajtotta a fejét a vállamra, és az alkarjaim kezdte simogatni, nagyon izgató volt. Adtam az arcára egy puszit, és a kezem áttért a hasára, majd a szeméremcsonjára. Tudtam, hogy ebből a raktérből már nem szűzen fog kilépni, de nem siettem el semmit, nem akartam elijeszteni a szextől. Felém fordítottam, és egy halk "Imádlak, bébi." mondattal szájon csókoltam.
- Én is téged.- válaszolta, és a szemembe nézett. Sötétbarna szemei voltak, vágyakozó, és tüzes. Átöleltem, egyre töbet akartam. Lassan levettem róla a pólóját, és a hófehér melltartója mögött dudorodó melleit néztem. Kis idő múlva hozzám lépett, benyúlt a pólóm alá, és a hasamat kezdte simogatni, egészen a mellkasomig. Bár érezhetően nem sok tapasztalata volt, én mégis nagyon felizgultam tőle. Mikor a mellbimbómhoz ért a keze, egy rövid csókot adott, és levette a pólómat. Mikor ott álltam előtte farmerban, átölelt, amitől elmosolyodtam. Nagyon érzékeny lány, úgy vettem észre. Kicsit eljátszadozok vele. Nem akartam, hogy a szopástól rosszul legyen, mint a legtöbb lány, akikkel eddig voltam, így gondoltam, hozzászoktatom.
- Kicsim... Volt már a szádban... pénisz?- kérdeztem zavartan. Nem tudtam, hogy kérdezzek rá, vagy mit fog szólni hozzá.
- Még nem.- felelte. Szinte tudtam, nem kellett volna megkérdeznem, de valahogy el kellett kezdjem. Kissé elvörösödött a választól.
- És szeretnéd?- kérdeztem. Rövid csend telepedett ránk, de aztán határozottan, a szemembe nézve válaszolt.
- Igen.
- Jól van.- suttogtam, és az egyik kezem az övemre tettem, a másikkal először az arcát, majd a tarkóját, és a vállát simogattam. Letérdeltettem magam elé, biztatóan rá mosolyogtam, és kezdtem kicsatolni az övemet, és lehúztam a sliccem. Benyúlam a boxerembe, és elővettem nagy, kőkemény farkam, amit csak meglepetten nézett. Szerintem még sosem látott élőben farkat, megértem, hogy nem tudja, mit kezdjen vele.
- Meg... megfoghatom?- pirul el.
- Persze.- mosolyodtam el, és megfogtam a kezét, és rátettem a szerszámom tövére. Majdnem elélveztem a gondolatra, hogy egy tapasztalatlan szűz lány életében először az én farkammal játszadozik. Lassan verni kezdtem a kezével, majd megfogtam a tarkóját, és fejét az ágyékom felé húztam. Mikor a makkom a szájához ért, kinyitotta, és bekapta. Nem vette be mélyen, így hátul megtámasztottam a fejét, és a csípőmmel löktem egy kicsit, mire a szájában beljebb csúszott. Éreztem, ahogy a fogai körbeölelik a farkam, egyre erősebben. Nem bírtam, ha egy lány fogaz.
- Kérlek, ne harapj!- simogattam meg a homlokát, mire ő automatikusan nagyobbra nyitotta a száját. Mikor megszűnt a szúró fájdalom, és nem fogazott, megfogtam a bal kezét, a herémre tettem, és lassan körkörösen simogattatni kezdtem, majd hagytam, hogy egyedül folytassa. Nagyon jól csinálta, gyorsan tanult, és elkezdtem sóhajtozni hozzá. Láttam, hogy erre titokban megsimogatja magát nadrágon keresztül. Nagyon szexi volt, ahogy ott matatott a lába között, de mikor látta, hogy látom, azonnal abbahagyta, és áttért a mellére.
- Nyugodtan folytasd, teljesen felizgatsz vele.- mondtam, és a szemébe mosolyogtam. Erre kicsatolta az övét, és benyúlt a nadrágjába. Mikor hozzáért a csiklójához, kicsit megvonaglott, nagyon nedves lehetett már. Csukott szemmel elképzeltem, és érzékien felsóhajtottam, és a csípőmmel löktem egyet, hogy még beljebb vegye a szájába a szerszámom.
- Nyald végig nyugodtan.- mondtam, és a fejét felfelé fordítottam, és végignyalattam vele merev szerszámom. Istenien csinálta, és felsóhajtottam. Aztán a makkomat kezdte szopogatni, amit úgy láttam, nagyon élvezett, velem együtt.
- Ah, igen bébi, szopjál!- mondtam, és akkorát löktem a csípőmmel, hogy tövig betoltam a farkam a szájában, de nem tiltakozott, és éreztem, ahogy lüktetni kezd, és hangosan hatalmasat élveztem a szájába. Meglepődött, de lenyelt mindent, amit tudott, és bár reggel vertem ki, rengeteg spermám jött, és a mellére is folyt.
- Nagyon ügyes voltál.- mosolyogtam rá, és megdimogattam a fejét. Nem sok lány szopott, akikkel voltam, de azok közül is szinte senki sem nyelte le, pedig imádom, ha lenyelik. - De most én kényeztetlek téged.
Ezzel felkaroltam, megcsókoltam, és a meglltartóját kezdtem kicsatolni. Gyorsan levettem róla, és a köldökébe adtam egy puszit. Átkarolta a fejemet, és hanyatt fektettem a raktérben. Mikor vízszintesen volt, szájon csókoltam, majd egyre lejjebb, egészen a cicijéig. Ott nyelvemmel játszani kezdtem az egyik bimbóján, a másikat a nyálas ujjammal izgattam, köröztem rajta. Majd a köldökét puszilgattam, és egyre lejjebb haladva már a nadrágjánál tartottam. Villámgyorsan kicsatoltam az övét, és óvatosan lehúztam róla a nadrágot. Alatta egy hófehér franciabugyi volt, imádtam! De ennek ellenére gyengéden levettem. És végre ott állt előttem a munkatársam lánya minden ruha nélkül, és arra várt, hogy elvegyem a szüzességét. Végignéztem a testén, nagyon izgató volt, szeméremdombját csak egy dekorcsík tette még szexibbé. Megcsókoltam, közben ujjammal a hüvelyét kezdtem izgatni, elértem a szűzhártyáját is. Tudtam, hogy van neki, bár nagyon flörtölt, mikor a melleit láthattam. Felsóhajtott, mikor betoltam az ujjam, és láttam valamiféle furcsa zavart az arcán, de kacéran rámosolyogtam, és folytattam. Majd a csiklójához hajoltam, adtam rá egy puszit, amibe már vágyakozóan beleborzongott, és a nyelvemmel izgatni kezdtem, nagyon finom, édes íze volt. Közben éreztem, hogy a farkam egyre keményebb lesz, majd az ujjammal folytattam, és a nyelvemet a hüvelyébe toltam, amitől halkan felkiáltott, és hatalmasat élvezett. Nem tudom, szokott-e masztizni, de kétség kívül láttam rajta, hogy ennél szebb orgazmust még nem élt át.
- Jó volt, picim?- mosolyogtam rá, és egyik kezemmel megfogtam keményedő szerszámom, a másikkal pedig egy ízmentes, síkosított óvszert vettem elő a farzsebemből. Kinyitottam, és ránéztem.
- Szeretnél segíteni?- kérdeztem, és biztatóan mosolyogtam rá.
- Igen.- mondta halkan, és mikor közelebb lépett, megfogtam a kezét, és segítettem neki felhúzni a gumit. Valahogy nagyon izgató volt a tapasztalatlansága.
- Nagyon izgató vagy, imádlak!- mondtam, és végigcsókotlam a testét, majd újból hanyatt fektettem, és a farkam a csiklójához dörzsöltem. Jobban siklott, mint szokott, ugyanis nem mindig használok óvszert, így picit nekem is szokatlan volt. Löktem egyet, amitől kemény csiklóján átsiklott a szerszámom, amitől hátrahajtotta a fejét, és erotikusan sóhajtozott. Megfogtam a mellét, és izgatni kezdtem, egész tenyeremmel simogatni kezdtem. Majd a csiklója után szerszámommal a hüvelyét kezdtem izgatni, most lehet a kritikus pillanat, ha nagyon fáj neki, akár itt is hagyhat. Próbáltam a lehető legóvatosabban mehatolni. Decsak ha ő is akarja.
- Szeretnéd?- kérdeztem komolyan.
- Persze, mindennél jobban!- felete, és én még beljebb toltam. Elértem a szűzhártyáját, és láttam a szemében megcsillanni egy apró könnycseppet. Visszahúztam, nem akartam nagyon nagy fájdalmat okozni neki, a mai estéért egyáltalán nem érdemli meg. Óvatosabban próbáltam betolni, de még így is fájt neki. Felkiáltott, mire rögtön szájon csókoltam. Sokaáig ott hagytam az ajkaimat az övén, közben még egyszer löktem a csípőmmel, abbahagytuk a csókot, és mélyet sóhajtottunk. Végre, áthatoltam a szűzhártyáján, óvatosan kihúztam a hüvelyéből a még mindig merev farkam, és láttam, hogy a gumi kicsit véres volt. Lehúztam, és egy újat vetem elő, villámgyorsan felhúztam, és újból fölé hajoltam.
- Jól van kicsim, minden rendben van.- suttogtam neki, és behatoltam, mostmár akadálytalanul. Éreztem, még milyen szűk, de már nem könnyezett. Elkezdtem izgatni a mellét, és folyamatosan csókoltam őt. Bár néha kiesett a ritmusból, általában teljes összhangban mozogtunk. Sóhajtoztunk, és nyögtünk, ami egyre jobban felizgatott minket. Majd éreztem, ahogy a farkam lüktetni kezd, és hatalmasat élveztem, vele együtt.
- Hú bazdmeg!- sóhajtottam kielégülten, de még egy utolsót löktem a csípőmmel, majd felálltam. Lehúztam lankadó farkamról a gumit, ami tele volt a spermámmal, de még a szerszámomon is maradt egy kevés. Odadobtam a másik gumi mellé, megfogtam a farkam, és rá néztem.
- Letisztogatnád?- kérdeztem tőle.
- Persze- mondta, és elém térdelve izgatóan nyalogatni kezdte. Percekkel később a szerszámomat már teljesen lenyalogatta a spermámtól, és felállt velem szembe. Átölelt, és megcsókolt, amíg én eltettem a farkam, és a sliccemet húztam fel. Mikor felhúztam, ő még mindig ölelt, és végigsimítottam a hüvelybemenetén. Ő erre megvonaglott, és pedig a derekánál fogva magamhoz húztam.
- Isteni voltál.- mondtam, és komolyan is gondoltam. Felöltöztettem, mintha a lányom lenne, de végigpuszilgattam közben mindenhol. Miután felöltöztünk, én felvettem a két használt gumit a földről, és kimentünk a hideg levegőre. Fogalmam sincs, mennyit voltam el, de már biztos kereshetnek. Bezártam a rakteret, a kisbusz és a bejárat között elhajítottam a gumikat, és bementem. Ott mintha eddig állt volna az idő, semmi nem változott. De bennem történt egy változás.

6 komment

Zenésszel (A szemszögemből)

2011.03.07. 20:30

szerző: rottweiler

Végre kész a történetem! El se hiszem. :D Na, olvassátok, sokat nem akarok mondani, csak annyit, hogy minden érzelmem benne volt. És már írom a 2. részét. ;) Ja, és persze ennek leírom azt a változatát is, ami az ő szemszögéből játszódik.

- A francba!- kiáltottam, és az egyik pólómat a szekrényemből kihúzva az ágyamra dobtam.- Ezt se most fogom felvenni.
Már hetek óta készültem egy koncertre. Ilyenkor mindig hosszabb ideig megválogattam, hogy mit vegyek fel, ugyanis a szólógitáros-énekesbe halálosan beleszerettem. Szűz voltam, de neki bármikor odaadtam volna. Mikor végre megtaláltam a megfelelő ruhadarabokat (egy sárga, mélyen kivágott póló, fehér csőnadrág, és hozzá aranyszínű szandál), gyorsan elmentem lezuhanyozni. Ezután felöltöztem, halvány sminket tettem, és indultam is. Nem volt messze tőlünk, így pár perc alatt oda is értem. Mikor bementem azonnal megismertek, és be is engedtek, mivel a zenekarhoz tartozom. Lassan el is kezdték a zenélést, mire a színpad elé mentem, és végig táncoltam. Nagyon jó számokat választottak, szinte az összes kedvencemet előadták. A koncert végén muszáj volt odamennem az énekeshez, bár fogalmam sem volt, hogy mit mondok majd neki. Egyre csak közeledtem felé, háttal állt nekem, így nem láthatott. Mikor megérintettem a vállát, megfordult, majd értetlenül rám nézett. Ovis korom óta ismer, de már évek óta nem látott, így először nem ismert meg, de aztán felderült az arca.
- Szia baba, te vagy az? Jól megnőttél, fel se ismertelek.- mondta picit becsípve (szokás szerint), és egyenesen a dekoltázsomat bámulta. Na igen, tipikus férfi, de engem nagyon izgatott.
- Igen én vagyok.- mosolyodtam el, és picit előrehajoltam, hogy melleim még jobban kilátszódjanak, amiket még mindig csak nézett. Láttam rajta, hogy imádja, így kacéran elmosolyodtam.- Nagyon jól voltatok a színpadon.- folytattam a beszélgetést.
- Köszi.- mosolyodott el.- Te is nagyon szexi voltál.- mindketten elmosolyodtunk.
- Na én megyek az asztalomhoz, majd még látjuk egymást, szia.- köszöntem el, és remegő lábakkal sétáltam el. Eszméletlenül helyes volt, bár az apám lehetne. De valamiért furcsa érzésem támadt, mintha valaki követne. Hártanéztem. Ő volt az, és egyértelműen utánam sietett. Megálltam, ő is velem szembe.
- Valamit még elfelejtettem mondani.- mondta, és vállaimnál fogva a falhoz tolt.- Kurvára szexi vagy!- ezzel egész testével közel hajolt hozzám, megfogta a tarkómat, és a mellkasához szorította. Hirtelen megszűnt létezni számomra a világ, hallottam a szívdobbanását, és éreztem bőrének finom illatát, és lélegzetvételét. Még sosem voltam ennyire közel férfihoz, sem testileg, sem pedig érzelmileg. Becsuktam a szemem, és csak rá koncentráltam, élveztem minden vele töltött pillanatot. Percekkel később szétváltunk, és egymás szemébe néztünk. Ő többrevágyóan mosolygott rám, én viszont meglepetten néztem rá. Meg voltam illetődve, de nem féltem. Tudtam, hogy nem lenne képes bántani, vagy bárhogy ártani nekem, mivel már évek óta ismer. Fogalmam sem volt, hogy mit tegyek, de egy biztos: borzasztóan megkívántam őt. Nem jutottam szóhoz, nem tudtam, mit kéne mondanom. Ő lassan arcával egyre közelebb hajolt az enyémhez, biztos voltam benne, hogy meg akar csókolni. Kicsit elbátortalanodtam, mivel még sosem csókolóztam, nem tudtam, mit kéne csinálnom, és hogy mennyire leszek ügyetlen, vagy kiábrándító. Tudtam, már csak másodpercek választanak el a kritikus pillanattól. Mélyen egymás szemébe néztünk, az ő világosbarna szemei gyönyörűek voltak. A szemei mosolyogtak, majd becsukta őket, velem együtt. A másodperc töredéke múlva éreztem forró ajkát az enyémen, isteni érzés volt, felejthetetlen! Észrevette a tapasztalatlanságom, így lassan az alsó ajkammal kezdett játszadozni a szája, miközben a kezeimet a fejem mellé szorította a falhoz. Kiszolgáltatottnak éreztem magam, ami nagyon tetszett, és felbátorodva visszacsókoltam. Ezután éreztem, hogy az ágyékát az enyémhez érintette, majd lassan mozgatta is. Szája még mindig az enyémmel játszadozott. Kezeimet összefogta egy kézzel a fejem fölött, majd szabad kezével a cicimet kezdte simogatni. Beleborzongtam, annyira jó volt. Kis idő múlva szétváltak az ajkaink, és hálásan néztem rá. Nem tudtam megszólalni. Teljesen meglepett voltam. Láttam, hogy ő a nadrágjához nyúl, akkor vettem észre, hogy szerszáma már teljesen felállt a tenyere, és persze a nadrágja alatt. Annyira fel voltam izgulva, hogy a légzésem már minden volt, csak szabályos nem, biztos voltam benne, hogy ha megszólalok, hogy a hangom remegni fog, és vékony lesz. Ehelyett ő szólalt meg:
- Gyere velem!- mondta, és szorosan magához ölelve az utcára sietett. Az ajtón kilépve megcsapott a hideg esti, őszi szél, és hozzá bújtam, ő pedig még szorosabban ölelt magához. A zenekar kisbusza felé igyekeztünk. Ott farmerja zsebéből villámgyorsan előhalászta a slusszkulcsot, és kinyitotta a kocsi rakterét. Bent két gitár volt lefektetve, tokban. Ő belépett a sötét raktérbe, és kezemet fogva óvatosan maga után húzott. Én utána mentem, majd bent szembefordult velem, és lassan újból megcsókolt. Forrón, és érzékien.
- Kicsim, olyan érzéseket fogok neked okozni, mint még soha senki.- mondta, és hátulról átkarolt, majd a melleimet kezdte simogatni, először ruhán keresztül. Csodálatos érzés volt, azelőtt még soha senki nem fogta meg őket. Majd benyúlt a pólóm mély kivágásába, és most már akadálytalanul a cicimet kényeztette. Odalent már elönött a nedvesség, és időnkét megvonaglottam. Fejemet átrahajtottam a vállára, megfogtam a karjait, és csukott szemmel simogattam őket. Láthatóan ő is élvezte, és lassan arcon csókolt hátulról. Egyre jobban feltüzelt bennünket a vágy, tudtam, hogy akarom őt. A cicimről lassan áttért a hasamra, majd egészen le a szeméremcsontomig, és azt simogatta. Kis idő múlva szembefordult velem, és a szemembe nézve elmosolyodott.
- Imádlak, bébi.- mondta halkan, és nagyon finoman ismét szájon csókolt.
- Én is téged.- válaszoltam, és szembefordulva vele a szemébe néztem. Gyönyörű szemei voltak, nem lehetett nem nézni őket. Átölelt, és lassan elkezdte lehúzni rólam a pólóm. Végül ott álltam előtte melltartóban és nadrágban, míg ő a cicimet nézte. Rettenetesen felizgatott vele. Hozzáléptem, és a pólója alatt a hasát kezdtem simogatni, majd egészen fel a mellkasáig, miközben megcsókoltam. Lassan levettem én is a pólóját, és csukott szemmel átöleltem. Miután szétváltunk furcsán nézett rám.
- Kicsim... Volt már a szádban... pénisz?- kérdezte zavartan.
- Még nem.- feleltem. Éreztem, hogy elvörösödtem, tudtam, hogy nem ezt a választ várta.
- És szeretnéd?
Nem tudtam, mit válaszoljak. Persze, hogy szeretném, de azért picit még idegen volt a gondolat. Mi lesz, ha nem tetszene valamelyikőnknek? De gyorsan döntöttem.
- Igen.- mondtam határozottan, és mélyen a szemébe néztem.
- Jól van.- válaszolta suttogva, és jobb kezét az övére tette, míg a ballal az arcomat simogatta. Majd bal keze lassan áttért a tarkómra, majd a vállamra, és letérdeltetett maga elé. Biztatóan rám mosolygott, és az övét kezdte kicsatolni. Mikor kicsatolta, a sliccét húzta le, és elővette hatalmas, kőkemény szerszámát. Furcsa érzés kerített hatalmába, a puncim kellemesen bizseregni kezdett, alig bírtam ki, hogy ne nyúljak magamhoz.
- Meg... megfoghatom?- pirultam el.
- Persze.- mosolyodott el, megfogta a kezem, és rátette a farka tövére. A kezem még mindig nem engedte el, és lassan verni kezdte. Jobb kezével megfogta a tarkóm, és óvatosan maga felé húzott, a szerszáma már csak pár centire volt az arcomtól. Majd a makkja a számhoz ért, mire én engedelmesen kinyitottam, és bekaptam a makkját. Az meleg volt, és hatalmas. Éreztem, ahogy a fejemet egy helyben tartva a csípőjével egy aprót lökött lassan, amitől még beljebb csúszott a számban.
- Kérlek, ne harapj!- simogatta meg a homlokom. Nagyobbra nyitottam a számat, természetesen nem akartam neki fájdalmat okozni. Míg bal kezével a tarkómat fogta, a jobbal megfogta a bal kezem, és a heréit kezdte simogatni vele. Kis idő múlva hagyta, hogy egyedül folytassam, és izgatóan sóhajtozott hozzá, aminek hatására nem bírtam tovább, egy picit megsimogattam magam nadrágon keresztül. Ő látta, és elmosolyodott rajta. Mikor láttam, hogy észrevette, azonnal elkaptam a kezem, és inkább a cicimet kényeztettem.
- Nyugodtan folytasd, teljesen felizgatsz vele.- mondta, és mosolyogva a szemembe nézett. Ettől felbátorodva meglazítottam a farmerom övét, és lassan, érzékien a csiklómhoz értem. Az teljesen nedves volt, és mikor látta, ahogy megvonaglottam, mikor hozzámértem, becsukott szemmel felsóhajtott. Ezzel egy időben lökött egyet a csípőjével is, és keze a tarkómról a fejtetőmre tévedt.
- Nyald végig nyugodtan.- mondta, és kezét ismét a tarkómra tette, és a fejemet úgy irányította, hogy az egész szerszámát  hosszában végignyaljam, és így is tettem, aminek újabb mély, erotikus sóhaj lett az eredménye. Ezután a makkját kezdtem szopogani, amit mindketten nagyon élveztünk.
- Ah, igen bébi, szopjál!- mondta, és csípőjével nagyot lökve tövig tolta a számban a péniszét. Ekkor éreztem, ahogy az lüktetni kezd, és hatalmas erotikus sóhajtozások és nyögések között a számba élvezett. Meglepődtem. Szó nélkül lenyeltem, aminek láthatóan nagyon örült, de rengeteg sperma jött, és képtelen voltam mindet lenyelni, egy kevés a melleimre is folyt.
- Nagyon ügyes voltál.- mosolygott rám, és megsimogatta a fejem.- De most én kényeztetlek téged.
Ezzel felkarolt, megcsókolt, és a melltartómat kezte kicsatolni. Mikor sikerült, habozás nélkül levette, és belecsókolt a köldökömbe. Én átkaroltam a fejét, mire ő óvatosan hanyatt fektetett a raktérben, és a számtól kezdett csókolni lefelé. Mikor elérte az egyik cicimet, úgy éreztem, már közel voltam a beteljesüléshez. Nyelvével lassan játszani kezdett az egyik bimbómon, míg a másikat az ujjaival izgatta. Felejthetetlen volt, imádtam, ahogyan őt is. Lassan egyre lejjebb tért, nyelve már a köldökömet érintette, és én egyre csak sóhajtoztam a kéjtől. Hirtelen abbahagyta, és az övemet kezdte kicsatolni. Nagyon óvatos volt, már alig vártam, hogy lekerüljön rólam a nadrág. Mikor ez megtörtént már csak a fehér franciabugyim volt rajtam, amit szintén gyengéden vett le rólam. Láttam, amint hosszasan gyönyörködik a testemben, és ez is rendkívül felizgatott. Pár perc múlva a szemembe nézett, és érzékien megcsókolt. Aztán éreztem meleg ujját, amint a hüvelyem bejáratát végigsimítja, és pár centire be is tolta. Apró sóhaj tört fel belőlem, és kétség fogott el, mi lesz, ha itt hagy, mert szűz vagyok? De az arcán nem tükröződött semmiféle ellenszenv, csupán kacéran mosolyogva izgatott tovább. Apró puszit adott a csiklómra, amibe egészen beleborzongtam, majd nyelve a pöckömmel kezdett játszani, de profi módon. Isteni érzés volt, szinte alig bírtam megállni, hogy ne izgassam magam én is. Egyre szaporábban vettem a levegőt, néha már a padlót markolásztam, annyira jó volt. Lassan az ujja a csiklómmal kezdett játszani, míg a nyelvével a hüvelyemet izgatta, és végre elértem a csúcspontot, ahonnan nincs visszaút, halk kiáltással élveztem el, mire ő is kéjesen nyögött, és rám nézett.
- Jó volt, picim?- mosolyodott el, majd felálltunk, és láttam, hogy újból merev farkát fogja, majd a hátsózsebéből egy steril óvszert vett elő, kinyitotta, és rám nézett.
- Szeretnél segíteni?- kérdezte, és kacéran elmosolyodott.
- Igen.- mondtam halkan, és közelebb lépve megfogta a kezem, és azzal felhúzta a gumit.
- Nagyon izgató vagy, imádlak!- mondta, és csókolni kezdett mindenhol, majd ismét hanyatt fektetett, és a csiklómat a szerszámával izgatta. A gumi síkos volt, és nagyon kellemes. A csípőjével lökött egyet, amitől a farka a csiklómon végigsiklott, és hanyatt vetett fejjel sóhajtoztam. Ekkor éreztem, hogy kellemesen meleg keze a mellemmel kezdett játszadozni, míg kőkemény farka a csiklómat izgatta, szinte a túlvilágon éreztem magam a gyönyörtől. Aztán éreztem, hogy a szerszáma lejjebb csúszik, és már a hüvelyem bejáratát izgatja, és egy hajszálnyira be is tolta. Még nem érte el a szűzhártyámat, de már kellemes, feszítő érzés volt, belül remegtem az izgatottságtól.
- Szeretnéd?- kérdezte komolyan.
- Persze, mindennél jobban!- feletem, mire még beljebb tolta. Éles fájdalom hasított belém, a könny ellepte a szemem, de éreztem, hogy még mindig megvan a szűzhártyám, és lassan kihúzta belőlem a farkát, és újból betolta, most picivel erősebben. Az előzőhöz hasonló fájdalmat éreztem, és ismét csak a könnyfátyolon keresztül láttam, de éreztem a lélegzetvételét, és azt, hogy milyen gyengéd velem. Felkiáltottam fájdalmamban, mire ő azonnal az ajkaimra tapaszotta az övét, és nyelve vad táncot járt az enyémmel. Egy utolsót lökött a csípőjével, mire mindketten szinte egyszerre lélegeztünk fel. Ismét kihúzta belőlem a szerszámát, amint a gumi egy picit véres volt. Levette, és odébbtette, majd egy újat vett elő, és gyorsan, hozzáértően felhúzta, és folytatta tovább.
- Jól van kicsim, minden rendben van.- suttogta, és újból belémhatolt. Csak annyira, mint előbb, de már nem fájt annyira, még élveztem is. Egyik kezével a cicimet simogatta, míg a szájával a nyakamat, vagy néha a számat csókolta. Éreztem testének minden mozdulatát, testünk egyszerre mozgott, tökéletes összhangban. Időnkét egy-egy kéjes, erotikus sóhajok is elhagyták aljainkat, de a csendet ezen kívül semmi sem törte meg. Majd hirtelen ismét elöntötte a testem a bizsergés, remegni kezdtem, körülöttünk megszűnt minden, csak ketten voltunk, ő és én. És a csodálatos érzés, az orgazmus hulláma, ami egyszerre mindkettőnket elért. Szinte egyszerre, hangosan élveztünk el.
- Hú bazdmeg!- hallottam mély, férfias hangját, majd még egyet lökött a csípőjével, és felállt. Lehúzta a spermájával teli gumit, de még a szerszámán is maradt egy kevés. Lazán odadobta az előző mellé, majd a farkát megfogva rám nézett.
- Letisztogatnád?- kérdezte szinte parancsolóan.
- Persze- mondtam, és elé térdelve kezdtem lenyalogatni. Finom édes íze volt, egy pici keserűs beütéssel, mivel eléggé sokat cigizett, meg ivott is. Mikor már lankadó szerszáma a lehető legtisztább lett, felegyenesedtem elé, és átöleltem. Amíg hosszasan csókoltam, ő a sliccét húzta fel, majd végigsimított a kielégült puncimon, amire megvonaglottam, és a derekamnál fogva magához húzott.
- Isteni voltál.- mondta, majd felöltöztetett. Minden ruhadarab előtt egy apró puszit adott a testrészeimre, majd mikor végeztünk, ő felvette a használt gumikat a földről, kimentünk az utcára, bezárta a kisbusz rakterét, elhajította az óvszereket, és visszament a koncertterembe. Én hosszasan néztem utána, majd mikor eltűnt a teremben, hazaindultam.

4 komment

Előzetes

2011.02.08. 01:33

szerző: rottweiler

Sziasztok! Úgy gondoltam, most írom életem legjobb szextörténetét! Ezért úgy gondoltam, fel kéne tenni belőle egy előzetest, ilyen kedvcsinálót. xD A helyzet az, hogy még nincs címe, ötleteket ismét várok. A történet annyi lenne, hogy egy zenész venné el a szüzességem. Milyen naiv vagyok... Na, először egy kis simogatás, csók, orál... Á, baszki nem mondom el, várjatok csak türelmesen, így lesz teljesen izgalmas! :P De a beígért előzetest felteszem. Ami -kérlek szépen- a következő:

Hozzáléptem, és a pólója alatt a hasát kezdtem simogatni, majd egészen fel a mellkasáig, miközben megcsókoltam. Lassan levettem én is a pólóját, és csukott szemmel átöleltem. Miután szétváltunk furcsán nézett rám.
- Kicsim... Volt már a szádban... pénisz?- kérdezte zavartan.
- Még nem.- feleltem. Éreztem, hogy elvörösödtem, tudtam, hogy nem ezt a választ várta.
- És szeretnéd?
Nem tudtam, mit válaszoljak. Persze, hogy szeretném, de azért picit még idegen volt a gondolat. Mi lesz, ha nem tetszene valamelyikőnknek? De gyorsan döntöttem.
- Igen.- mondtam határozottan, és mélyen a szemébe néztem.

(Részlet a "Zenésszel" c. történetemből)

Szólj hozzá!

A véleményeteket kérném

2011.02.06. 05:42

szerző: rottweiler

Szóval, szeretném a véleményeteket kérni, kedves olvasóim. Szerintetek csináljak képeket a történeteimhez? Természetesen nem élethű pornóképekre gondoltam, hanem egy-két eseményre a The Sims 2 játékból... xD Tudjátok (akik ismerik a játékot), az ottani simjeimről írtam a legtöbb erotikus történeteimet, Emilyt is, és Susanna-t is (aki a legújabb történetem főszereplője, csak még nincs kész a történet, de biztosíthatom, hogy kielégítő lesz xD), és gondoltam berakok róluk egy-két képet, ha gondoljátok. Természetesen a játék korhatára 7 év feletti, tehát tényleg ne pikáns képekre gondoljatok, hanem tényleg csak, hogy legyen egy kis elképzelésetek a szereplőkről. Sőt, ha gondoljátok megalkotom magam a simsben, és akár az összes történetemhez tehetnék be képeket. Mi a véleményetek? Természetesen a blogomon a publicitás lenne a lényeg, és nem szeretném rontani az ilyen (nem a legjobb minőségű) képekkel a blogom olvasottságának az átlagát, ami jelenleg nem a legmagasabb szám... xD Aki pedig tényleg nem ismerné a játékot, annak itt van egy átlagos kép a sims-ből (bocsi, hogy csak ilyen képet tudtam találni, de ha tobb időm lesz, majd csinálok egy saját képet a játékból, addig is reméljük, hogy nem jogvédett képet linkeltem be):

http://www.electronicarts.hu/Images/screenshots/164505-SIMS2KBIpcSCRN_ContempraryBathroom1_wm.jpg

1 komment

Egy éjszaka egy biszexszel

2010.12.28. 21:59

szerző: rottweiler

Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem írtam, de elment a net, és nehezen született meg a történet. A lényeg; nem akarok a főszereplőről sokat mondani, mert még megromlana a köztünk lévő egyszerű barátság, remélem, hogy az illető nem olvassa a történetet, bár minden igaz róla. Címet nem tudok neki adni, várom kommentbe a javaslatokat, meg persze a véleményeket. Szóval a történet:

Emlékszem arra az estére. Hogy is felejthetném el...?! Egy klubban voltunk. Mikor megérkeztem Téged láttalak meg először. Te azonnal átöleltél, és puszilgatni kezdtél. Mindketten kívántuk a másikat, csak ezt nem még tudtuk egymásról. Én első látásra Beléd szerettem, olyan volt, mintha évtizedek óta ismernélek, de persze reálisan nézve tudtam, hogy a kapcsolatunk lehetetlen, mivel idősebb is vagy nálam jóval, tudom, hogy meleg vagy, és egy picit híres is, ezért csak titokban szerettelek. Csak barátok voltunk, hogy is feltételeznénk egymásról, hogy bármi több is lenne köztünk. Ölelkezve bementünk a klubterembe, ahol sötét volt, és a zene dübörgött. Mikor beértünk, Te átkaroltad a derekam, és táncoltunk. Kis idő múlva mindkét karoddal átfontad a derekam, én pedig a mellkasodhoz bújtam. Államnál fogva fölemelted a fejem, és a szemembe néztél. Gyönyörű barna szemeid voltak! És a tekinteted... felejthetetlen volt! Sokáig gyönyörködtünk egymás szemében, mikor közelebb húztad ajkaim a Tiédhez, és forró csókot leheltél rájuk. Csodálatos érzés volt először csókolózni, főleg Veled! Átkaroltam a derekad, és a válladra hajtottam a fejem. Te a hátamat simogattad eközben, és a nyakamat csókolgattad. Lassan letérdeltem Eléd, mellkasodat, hasadat egészen az ágyékodig végigpuszilgattam, éreztem, hogy már nem bírsz magaddal, többre vágysz, és én is. Megfogtam férfias karodat, és kivezettelek a teremből.
- Nem tudnánk valahol kettesben lenni?- kérdeztem begerjedve.
- Dehogynem, hozzánk nyugodtan elmehetünk, nincs messze.
Kisétáltunk a buszmegállóhoz, ahol csak ketten voltunk. Pár perc múlva éppen arra jött egy taxis, így gyorsan leintetted, és beszálltunk. Te végig erősen fogtad a kezem, tudtam, hogy félsz az autókban, mivel már nem egy kisebb baleseted volt, de simogattalak, nyugtatgattalak. Kezemet a hasadra tettem, és megcsókoltalak, de te csak csitítottál;
- Még ne! Várj egy picit, nyomikám...- suttogtad, és rám mosolyogtál tökéletes fogsoroddal. Mikor végre leparkolt a taxis, fizettünk, és kiszálltunk, láttam a vágyat a szemedben. Bementünk a házba, és leültünk a konyhában. Te rögtön töltöttél két pohár vörösbort, és az egyik poharat felém nyújtottad. Tudtad, hogy fiatal vagyok, és nem szabadna innom; imádom ezt a csöppnyi felelőtlenséget Benned! Kortyoltunk a borból, miközben egymást néztük. Láttuk egymás szemében a vágyat. Letettem a poharat, és egészen közel hajoltam hozzád, és egy finom csókot leheltem az ajkaidra. Kezeid a feszes melleimre tévedtek, és elkezdték kigombolni a hófehér blúzomat. Melltartó nem volt rajtam, így eléd tárultak hatalmas, formás melleim. Imádtad kényeztetni őket, csodálatos érzés volt mindkettőnknek. Vállamon lecsúszott a könnyű blúz, és immár egész felsőtestem Eléd tárult. Lassan, érzékien levettem a pólód, és a mellkasodat masszíroztam, majd Hozzád bújtam, meztelen felsőtestünk összeért, ajkaimat a Tiédre tapasztottam, és nyelvem lassú táncra hívta a Tiédet. Hirtelen fölálltál, és öledbe kapva a hálószoba felé indultál. Ott hanyatt fektettél az ágyadra, fölém hajoltál, és a számtól lefelé végig csókoltál. Mikor a farmeromhoz értél megálltál, kigomboltad a sliccemet, miközben a köldökömnél puszilgattál, és lehúztad a nadrágom a bugyival együtt. Hosszasan gyönyörködtél bennem, fölém hajoltál, és a cicimet csókoltad. Hirtelen megfordultam, és Föléd hajoltam, így Te alulra kerültél, és rajtam volt a sor, hogy kényeztesselek. Teljesen lehajoltam, melleim a mellkasodhoz értek, és apró puszit adtam a szádra. A kulcscsontodtól egészen a farmerodig végighúztam az ujjam, majd elkeztem lassan, szenvedélyesen kigombolni a nadrágod, és lehúzni a slicced. Éreztem, ahogy a férfiasságod már kőkemény, így azt kiszabadítottam a nadrágodból. És végre megláttam, amiről hónapok óta csak álmodtam. Felálltunk, átöleltelek, és megcsókoltalak, majd mögém léptél, és nyakamat finoman harapdálva bal kezeddel a melleimet, a jobbal pedig a szeméremdombomat simogattad. Jobb karodon végigsimítottam, majd mindketten letérdeltünk, és Te a szeméremdombomról áttértél a csiklómra, és azon kezdtél körözni az ujjaiddal. Hamarosan az egész testem remegni kezdett, mélyeket sóhajtottam, mikor Te hirtelen a középső, és mutatóujjaddal benyúltál a hüvelyembe. Csodálatos érzés volt, a kéjtől felsikoltottam, de Te az ajkaidat az enyéimre tapasztottad, és végig csókoltál, míg én csukott szemmel átéltem életem legszebb orgazmusát. Felálltunk, és hosszasan csókoltalak, megköszönve a nekem okozott gyönyört, majd a kezem a mellkasodról lecsúszott egészen az ágyékod alá, és kezembe vettem gyönyörű férfiasságod. Letérdeltem Eléd, és bekaptam a makkodat, mire Te felsóhajtottál. Tudtam, hogy élvezed, ki ne élvezné?! Lassan elkezdtem verni a farkad, és a heréidtől a makkodig végignyaltam, majd nagyon lassan egészen bekaptam. Felszisszentél a kéjtől, és végigsimítottál a hajamon, láttam a szemedben a forró szerelmet. Hamarosan éreztem, amint a férfiasságod lüktetni kezd, és hallottam, ahogy kapkodod a levegőt, és vártam, hogy elélvezzél. Ösztönösen a farkadhoz nyúltál, és beleélveztél a számba. Éreztem a számban a meleg spermádat, és amit tudtam, azonnal le is nyeltem, de még így is jutott a számra, és a melleimre. Vállaimnál fogva felállítottál, és a számról kezdted lenyalogatni az orgazmusod eredményét, velem együtt. Ezután a számról áttértél a melleimre, és onnan kezdted lenyalogatni, mire én a csiklómat kezdtem izgatni. Már majdnem elélveztem csukott szemmel, mikor éreztem, hogy abbahagytad a melleim nyalogatását, a számra tapasztottad a Tiédet, és gyengéden lefogtad a kezem.
- Nélkülem akarsz elélvezni, mi?!- mosolyogtál, és elhúztad a kezem a csiklómtól, a szádba vetted az ujjaim, és érzékien elkezdted lenyalogatni. Kicsivel később leültettél az ágyadra, hanyatt fektettél, és újból merev farkadat a csiklómhoz helyezted.
- Kérlek... óvatosan. Szűz vagyok. - suttogtam, mire elmosolyodtál, és megcsókoltál.
- Vigyázok, megígérem.- suttogtad vissza.
- Időben kiveszed, ugye?- aggódtam újra.
- Persze.- csókoltál meg újra. Tudtam, hogy Benned megbízhatok, és lassan elkezdted mozgatni a csípődet, egyre beljebb hatolva. Minden fájdalmam ellenére éreztem, mennyire gyengéd vagy velem. Hirtelen éles fájdalom hasított belém, önkéntelenül is felsikoltottam könnyes szemmel, de Te azonnal megsimogattad az arcom, és megcsókoltál. Szavak nélkül is értettük egymást, tudtam, hogy a lehető legóvatosabb vagy velem. A szád még mindig az enyémre tapasztottad, és éreztem, ahogy a melleimet kezdted simogatni, és egy nagyobbat löktél a csípőddel. Fájdalmamban a takarót markoltam, de éreztem, hogy vigyázol rám, teljesen megbízhatok Benned.
- Jól van, cicám, nincs semmi baj.- nyugtatgattál, és végre teljesen magamban érezhettelek. Mélyet sóhajtottam, és csukott szemmel szorosan magamhoz öleltelek.
- Imádlak!- lihegtem kimerülten, és hosszan megcsókoltalak. Éreztem, ahogy vastag férfiasságod kitölti szűk hüvelyemet, csodálatos érzés volt! Lassan, óvatosan férfiasságod ki-be mozgatva órákig szeretkeztünk. Hamarosan remegni kezdett a testem, fejemet önkéntelenül hátravetettem, és a takarót markolásztam, és hatalmasat élveztem, mire Te kivetted a farkad, és a hasamra élveztél. A testem még mindig remegett, mikor Te fölém hajoltál, a melleimmel játszottál, és a hasam kezdted lenyalogatni. Időnként megcsókoltál a spermás száddal, majd visszatértél a hasamra. Mikor végeztél, hálásan megöleltelek, Te mellém feküdtél, átkaroltál, és hosszú percekig csókoltál. Még emlékszem, hogy a melleimet, és a hasamat simogatod, azután a karjaidban a csókod közben elaludtam.

1 komment

Kinek örömére, kinek bánatára megírtam a legelső történetem folytatását, ennek már egy pici valóságalapja is van, természetesen nem az, hogy lefeküdtem Michael Jacksonnal. Hát, kifogytam a szavakból, ez is ritka, szóval tessék, a történet:

Unottan zuhantam a kanapéra. Az egész napos műszak után eléggé fáradtnak éreztem magam, de nem tudtam aludni. Hirtelen ráeszméltem, hogy milyen régen voltam férfival. Pontosabban egy éve, és akkor is utoljára egy elég irreális személy volt az, Michael Jackson! Legutóbb úgy köszönt el, hogy visszajön. És bevallom, már hiányzott... A mandulavágású sötétbarna szemei, az ébenfekete haja, de a legjobban a közösen átélt szexuális élmények, és az egymás okozta orgazmusok. Mióta elment, nem voltam férfival, és percről-percre egyre jobban hiányzott. Szóval lehuppantam a kanapéra, a TV elé. És amilyen mázlim van, éppen Michael Jackson Thrillerje ment a TV-ben. Átkapcsoltam, mikor borzasztó hírekre lettem figyelmes.
- Ma hajnalban elhunyt Michael Jackson afro-amerikai popénekes. Az egész világ gyászol...
Innentől már nem hallottam semmit, a fejem zúgott, a tarkóm zsibbadt, a könnyeim megállíthatatlanul előtörtek. De ekkor csöngettek. Összeszedtem magam, és ajtót nyitottam. Az ajtóban egy magas, ballonkabátos férfi állt, napszemüvegben. Először úgy nézett ki, mint valami bérgyilkos, de aztán megszólalt.
- Szia. Megígértem, hogy eljövök. Emlékszel még rám? - kérdezte, mintha nekem valaha is dolgom lenne egy bérgyilkossal. A hangja olyan békét sugárzott, és annyira nyugodt volt, hogy elkapott a sírás. Nem bérgyilkos, hanem Michael! Hát tényleg eljött! Michael visszatért! Bementünk a nappaliba, ahol még mindig a haláláról beszéltek. Mármint a TV-ben. Michael levette a ballonkabátot, én felakasztottam, és leültünk a kanapéra, és hol a TV-t, hol egymást néztük. Aztán kikapcsoltam a TV-t, és hozzábújtam. Nagyon kellemes volt a társaságában, csak vele, csöndben, de valami nem hagyott nyugodni.
- És te most megrendezted a halálod?
Kimondtam. Végre. El nem tudtam képzelni, hogy mindent feladott. Láttam rajta, hogy kicsit zavarba jön, de végül gond nélkül, őszintén elmondott mindent.
- Igen. Elég volt. Normális életet szeretnék végre élni.
Hangja egészen elvékonyodott, mire igyekeztem másra terelni a szót. Nem akartam mondani, hogy neki már sosem lesz normális, hétköznapi élete.
- Értem. És most mit fogsz csinálni? Hova fogsz menni?
- Még nem tudom. Valószínűleg elmegyek néhány barátomhoz, amíg kitalálom, mi legyen...- itt kicsit elakadt.- Veled mi volt? Voltál már azóta valakivel?
- Nem. Téged vártalak. Tudtam, hogy eljössz. Hiányoztál.
Nem szólt semmit, csak átölelt, és megcsókolt. Isteni volt! Pont olyan, mint legutóbb. Egy évvel ezelőtt. Majd a fülembe suttogta:
- Te is hiányoztál.
Érzékien végigsimított a karomon, majd a hátamon, egészen le a derekamig. Én a mellkasára hajtottam a fejem, és a vállait kezdtem masszírozni. Majd elkezdte csókolni a nyakamat, és a melleimet simogatta. Én közben egyre lejjebb öleltem, egészen a derekáig lecsúsztam, és éreztem, amint a férfiassága már nem nagyon fér el a nadrágjában. Így elkezdtem simogatni, masszírozni félig kemény szerszámát, nadrágon keresztül, majd ráhajtottam a fejem, és megcsókoltam az ágyékánál a hasát, majd az erősen kidudorodó nadrágrészét, és végignyaltam a hosszú, kemény kidudorodáson. Ekkor végigsimított a hajamon, de a tarkómnál megállt a keze. Ránéztem.
- Kérlek! - suttogta vékony, elhaló hangon, és a szemembe nézett. Én kínzó lassúsággal lehúztam a slicce cipzárját, majd ugyanolyan lassan elkezdtem verni a farkát, ami akkorra már kőkeménnyé meredt. Majd lassan, érzékien végignyaltam a heréjétől a makkjáig, amiben felsóhajtott. Bevettem a makkját, fejemet fel-le mozgattam, majd pénisze többi részét a kezemmel vertem. Egyre szaporábban vette a levegőt, sóhajtozott, majd úgy negyed óra múlva halkan kiáltott egyet, amiből tudtam, hogy hamarosan el fog élvezni, ezért lelassítottam, és újra kezdtem az egészet. Tekintetünk találkozott, amikor újra elkezdtem verni, de Michael szemében vegyes érzelmeket láttam. Volt benne egy kis csalódottság, amiért nem hagytam elélvezni, volt még kéjes vágy is, és egy nagyon pici fáradtság is. Talán. De láttam rajta, hogy most csak egy kis izgatásra vágyik igazán. Nagyon beszédes szemei voltak. És gyönyörűek. Egészen belefeledkeztem a szemeibe, mert a tekintetében megjelent valamiféle csillogás, majd az államon éreztem meleg spermáját. Lenéztem, és észrevettem, hogy a szemei nézése közben végig vertem a farkát. Letisztítottam a szerszámát, letérdeltem elé, és megcsókoltam. Kezei újból a melleimre tévedtek, majd a blúzomat kezdték kigombolni. Melltartó nem volt rajtam, így újból Michaelhez hajoltam, és megcsókoltam. A melleim hozzáértek a meredező farkához, egyúttal kicsit kényeztettem is. Majd egy hosszú, érzéki csók után jobb kezével lenyúlt, és verni kezdte magának. Ennek nem bíztam ellenállni, ugyanis ennél izgatóbb látvány szerintem nincs is, ha egy férfi veri magának, és nem tudtam megállni, de segítettem neki. Először a mutatóujjammal elkezdtem lassan körözni a makkján, mire sóhajtott, majd abbahagyta, én meg eljuttattam a csúcsra. A szeme csukva volt, de én éreztem, hogy mikor lesz orgazmusa, így mikor magánkívül lett a gyönyörtől, bekaptam a farkát, és nyeltem finom magját. Majd ismét letisztítottam a férfiasságát, ami már lankadt, miután négykézlábra állított, mögém térdelt, és a hasamat kezdte simogatni. Közben fenekemet hozzádörgöltem az ágyékához, amitől egyre jobban keményedett a farka. Majd bal keze áttért a mellemre, jobb kezével pedig benyúlt a farmernadrágomba, és a csiklómat kezdte izgatni. Kis idő múlva két ujjal eljuttatott az orgazmusig, majd lehúzta a nadrágom, és a hüvelyemet kezdte izgatni a farkával. Pár perc múlva be is hatolt. Az az érzés leírhatatlan volt! A szerszáma olyan volt, mint amilyenre emlékeztem, hosszú, hozzá megfelelő vastagsággal, éppen beleillett fazonírozott, szűk puncimba. Lassan elkezdte mozgatni, majd egyre gyorsabban. Isteni érzés volt, ahogy kitöltött. Éreztem Michael dominanciáját felettem, hogy azt tehet velem, amit akar, emiatt, ha lehet, még jobban beindultam. Majd egyre gyorsabban mozgott bennem, és végül belém élvezett. A farka lüktetett bennem, amivel szintén izgatott, és aminek hatására én is hatalmasat élveztem. Ezután kivette péniszét a hüvelyemből, és a csiklómat kezdte izgatni, mire a hasamra, és a melleimre élvezett. Csodálatos érzés volt a meleg sperma a hasamon, és a melleimen, a hátamon végigfutott a hideg. Lenyúltam a csiklómhoz, és elkezdtem simogatni Michael szerszámát, majd felállt, letérdeltem elé, és egy puszit adtam a makkjára.
- Köszönöm.- mondtam.
- Még ne. Nem fejeztük be, Még csak most jön a java!- ezzel megfogta a csuklómat, és bevitt a hálószobámba, az ágyra. Ott hanyatt fektetett, és elkezdte simogatni a szeméremdombomat. Bal kezével a mellemet markolászta, hol az egyiket, hol a másikat, jobb kezével pedig a szeméremdombról áttért a csiklómra, majd mutató-, és középső ujjával ujjazni kezdett, hüvelykujjával pedig a csiklómon körözött. Isteni érzés volt! A testem megfeszült, a takarót markoltam, karmolásztam, és átéltem életem egyik leggyönyörűbb orgazmusát. Michael nem szólt semmit, csak fölém hajolt, és szájon csókolt, majd áttért a kulcscsontomra, aztán a melleimre. Először a bal mellbimbómat szopogatta, majd a jobb oldalit, míg az ujjával a balt izgatta. Majd egy-egy ujjával végigsimított a melleim oldalán, végig a csípőmig. Eközben a köldököm felett kezdett csókolgatni, egyre lejjebb, míg végül elérte a szeméremdombomat. Nyelvével a csiklómon kezdett körözni, majd mikor az orgazmus határán voltam, belenyalt a hüvelyembe. Kirázott a hideg, annyira jó volt. Visszatért a csiklómra, és megint két ujjal ujjazni kezdett, és az orgazmusig abba sem hagyta. Akkor viszont sóhajtottam, a levegőt a számon vettem, és újból átéltem az orgazmust. Majd Michael felállt, én átöleltem, és az ágyékát, és a péniszét csókoltam. Majd felhúzott magához, és megcsókolt. A szánkon még ott voltak egymás nedvei, és ez csak még jobban izgatott minket. Majd hirtelen játékosan hanyatt löktem az ágyra, és fölé térdeltem. Ráültem a combjára, a csiklóm hozzá ért a farkához, amit simogattam, kicsit a csiklómhoz szorítottam. Ekkor Michael ismét magához szorított, megcsókolt, fejemet a mellkasára hajtottam. Pár percig így feküdtünk, majd beleültem Michael hívogató ölébe, és meglovagoltam. Nagyon élveztük, Michael a melleimet simogatta, játszott velük, ahogy lobogtak. Csípőmmel körözni kezdtem, mire a karján észrevettem a lúdbőrt. Tovább folytattam, és kis idő múlva elélvezett, velem együtt. Isteni volt, ahogy a farka lüktetett bennem, míg orgazmusom volt. Lefeküdtem mellé, és átöleltük egymást. Kezdtem kigombolni a zakóját, az inge gombjai közt benyúltam, és a mellkasát, hasát simogattam. Nagyon szerettem őt, bármit megtennék érte. Ő is átölelt, és hosszan megcsókolt. A tökéletes csöndet ő törte meg:
- Úgy gondolom, jó barátok vagyunk. Itt maradhatok nálad egy kis időre?
- Természetesen, ameddig csak akarsz! - suttogtam, és megcsókoltam. Ő újból átölelt, és elaludtunk egymás karjaiban.

2 komment

Zsolt, a táborvezető

2010.10.07. 00:21

szerző: rottweiler

Ez már valamivel haladóbb; a fogalmazás, a történet már fejlődik az előzőekhez képest. Ebben a történetben visszatértem az E/1-es fogalmazáshoz, szóval a főszereplő ÉN vagyok. A tábor egyébként valódi, és tényleg Zsolt volt a táborvezető (Zsolti, ha ezt elolvasod légyszi ne haragudj!!!), de a történet már a fantáziám. Zsolttal igazából nem volt köztünk semmi, csupán egy apróbb fellángolást éreztem iránta.

Kedd reggel volt. A lovastáborba igyekeztem, a régi, bőrüléses, piros-fehér busz zötykölődött velem a kátyús úton. Hazajártam éjszakára aludni, így minden reggel busszal jártam be. Mikor megérkeztem, a táborvezető, Zsolt rögtön elém jött.
- Szia Juditkám. Minden rendben? Jól aludtál? - kérdezte. Mindig becézgetett, imádtam, olyan édesen hangzott a nevem a szájából. Ráadásul minden nap megkérdezte, hogy hogyan aludtam. Érdekes volt, mivel sokszor még édesanyám sem kérdezi meg, nemhogy egy táborvezető.
- Heló, igen, jól aludtam - mi mást mondhattam volna?!
- Rendben - ezzel elment, én meg mentem a pályára lovagolni. Nap végére alaposan elfáradtam, mikor Zsolt ismét elém jött.
- Gyere, Juditkám, kiviszlek kocsival a vonathoz - ajánlotta. Mindig ő vitt ki kocsival a vonathoz. Beszálltunk az autóba, és elindultunk. Belül már bizseregtem, és erotikus gondolatok jártak a fejemben. Zsolt nagyon szimpatikus, sőt, annál sokkal több. Valahogy el kellett kezdenem a beszélgetést.
- Nagyon jó volt ma a lovaglás - semmi értelmeset nem sikerült mondanom.
- Örülök. És elfáradtál? - mosolygott.
- Igen, nagyon.
- Az jó! - nevetett. Olyan jó volt hallani a nevetését, szinte beleborzongtam. - És a többiekkel minden rendben? Jóban vagytok?
- Igen. Minden rendben - mondtam, és közelebb húzódtam felé. Picit megérintettem a combján a kemény, fekete farmert, és figyeltem az arcán a reakcióit. Meglepődött, de tetszett neki. Visszatettem a kezem, és óvatosan végigsimítottam az egész combján.
- Szeretném, ha a mostaniak csak köztünk maradnának... - suttogtam, és bal kezemmel a karját masszíroztam, míg a jobbal a combján simítottam végig.
- Rendben - válaszolta, és megállt a vonatállomás parkolójában. Jobb kezemmel áttértem a hasára, mellkasára, majd újból le, egészen az ágyékáig. Bal kezem még mindig a karját simogatta, ujjaim végigsiklottam kemény izmain, amitől egyre jobban beindultam. Az ő keze sem tétlenkedett, a jobb karjával átölelt, és a mellemet markolászta, a ballal pedig az arcomat simogatta. Félénken közelebb hajoltam hozzá, és az államat a nyakára tettem, és átöleltük egymást.

Pár percig így ültünk, mikor megcsókolta a nyakamat. Ettől már nagyon benedvesedtem, és a mellkasára hajtottam a fejemet, és a farmerét kezdtem kigombolni. Mikor végeztem, elém tárult csábító, gyönyörű, meredező szerszáma. Kb. 19-20 cm volt, és az átlagnál egy picivel vékonyabb, de még nem állt fel teljesen. Mutatóujjammal elkezdtem először a makkját, majd az egész szerszámát izgatni, ő pedig benyúlt a fehér pólóm alá, és melltartón keresztül a melleimet markolászta. Kicsivel később már teljesen felállt a pénisze, így odahajoltam, és apró puszit adtam a makkjára, amit egy férfias sóhajtással viszonzott. Nem bírta tovább, megfogta a tarkóm, és a farkához tolta.

- Szopj le! - kérte. Én erre azonnal megcsókoltam a makkját, és be is kaptam. Isteni íze volt, imádtam. Egyre mélyebben leengedtem a torkomon, miközben kezemmel vertem. Keze még mindig a tarkómon pihent, mikor éreztem, hogy belemarkol a hajamba, és a számat szó szerint ráhúzza a faszára. Majd az egész teste megfeszült, és telepumpálta a számat az édes spermájával. Mindent lenyeltem, majd letisztogattam a szerszámát, ami akkorra már lelankadt, és átöleltem a derekát.
- Csodálatos volt, Juditkám. De még folytassuk! - mondta, és levette rólam a pólóm, meg a melltartóm, és újból a melleimmel kezdett játszadozni. A kezem közben letévedt a lábam közé, kigomboltam a farmerem, és a csiklómat kezdtem izgatni. Közben ő megcsókolt, mire én két ujjal ujjazni kezdtem magam.

Mikor már közel voltam a gyönyörhöz, Zsolt megfogta a kezem, és elhúzta. Majd ő kezdte el izgatni a csiklómat, amíg én az ujjamat szopogattam. Istenien csinálta, pár perc múlva el is érkeztem az orgazmushoz, mire a pénisze újból felállt. Levette rólam a nadrágom, és a bugyim is, és az ölébe ültetett, de még nem hatolt be.
- Kérlek, ne! Még szűz vagyok! - ijedtem meg, és elhúzódtam, hátam a kormányhoz ért.
- Oké, ne félj. Ha nem akarod, nem teszem meg - mosolygott, és átölelt.

Farka a csiklómhoz ért, mire megfogtam a szerszámát, és kínzó lassúsággal verni kezdtem. Végig egymás szemébe néztünk, néha csókolgattuk egymást, és egyre gyorsabban vertem a péniszét. Láttam rajta, hogy hamarosan elélvez, így abbahagytam. Még nem akartam, hogy vége legyen. Lassan felemelkedtem, és a hüvelyemet a farkához illesztettem. Ő nagyon meglepődött, de nem szóltunk semmit. Majd én törtem meg a csendet.
- Kérlek, nagyon óvatosan - suttogtam.
- Biztos vagy benne? - kérdezett vissza, de én csak bólintottam. A makkja éppen hogy hozzáért a hüvelyemhez, elkezdtem körözni a csípőmmel, majd lassan, óvatosan behatolt. Én a vállát szorítottam, és a nyakába borultam, míg ő a hátamat simogatta. Isteni érzés volt, farka teljesen kitöltött belül. Feszítő érzés volt, mégis jó. Egymásra néztünk, és elmosolyodtunk. Tudtam, hogy azon a napon lesz valami közöttünk, de hogy ilyen messzire elmegyünk, azt nem hittem volna, de nem bántam meg. Óvatosan feljebb emelkedtem, majd újból mélyen az ölébe ültem. Egyre gyorsabban ismételtem a mozdulatot, mígnem éreztem, hogy a farka lüktetni kezdett bennem, karja gyöngyözött a verejtéktől, gyorsan átültetett a másik ülésre, és elélvezett.
- Ez csodálatos! - sóhajtottam.
- Köszönöm, hogy én vehettem el a szüzességed - mosolygott rám, majd átölelt, és megcsókolt.
- De hamarosan jön a vonat, menned kell - tette hozzá. Megcsókoltam kimerült, lankadt péniszét, majd a száját, felöltöztem, és kiszálltam.
- Holnap is jövök lovagolni... - mosolyogtam, és siettem az állomásra.

1 komment

Emily első kalandja

2010.10.07. 00:18

szerző: rottweiler

Életem második erotikus története, itt már E/3-ban fogalmaztam. Szerintem ez valamivel jobb lett. Sokaknak nem tetszett Daniel, a főszereplő viselkedése, ego-ja; őt az unokatesómról mintáztam, ő ilyen rámenős. Na tessék, kommentelni nem  felejtünk, ugye?:

Emily Whitt egy 20-as éveit taposó, egyedülálló nő. Rövid, egyenes, barna haját, és zöldes barna szemét sok férfi megbámulja az utcán. De ő nem vágyott testi kapcsolatra. Ráadásul szűz is volt. Bár két nappal ezelőtt különös dolog történt vele. A diszkóban egy jóképű férfi igencsak megnézte Emily-t. Emily észrevette, mire a férfi odament hozzá, és megszólította.
- Hello, cica! Daniel vagyok! És te?- kérdezte.
- Én Emily - válaszolta szendén Emily.
- Rendben, Emily, akkor mond a számod!- Daniel szinte parancsolta, mire Emily bediktálta.
- Oké, Emmy cica, majd hívlak! - köszönt el Daniel, és odament a bárpulthoz. Emily hatalmas zavarban volt, és úgy döntött, hazamegy. Mikor hazaért, éppen csörgött a telefonja. Felvette, mire Daniel beleszólt.
- Szia Emmy-cica! Láttam, hogy hazamentél, jól vagy? - aggódott Daniel, a háttérből pedig a diszkó halk zenéje hallatszott.
- Igen... Jól vagyok... Csak megfájdult a fejem... - hazudott Emily.
- De már jól vagy? Átmenjek hozzád?
- Jól vagyok!- esett pánikba Emily, majd rájött, hogy Daniel nem is tudja a címét.
- Rendben, cicám. Esetleg bemondanád a címed?- Emily megmondta, bár maga sem tudja, hogy miért. Csak nem most lesz szerelmes?! Az órára nézett. Késő volt, 11 óra, így elment aludni. Reggel álmosan ébredt. Beült a forró vízzel teli kádba, mikor csöngettek. Gyorsan magára kapott egy törölközőt, majd ajtót nyitott. Az ajtó előtt Daniel állt.
- Szia, cicám! Rosszkor jöttem? - kérdezte.
- Nem, egy pillanat, és kész vagyok. Gyere addig be.- Emily bevezette Danielt a konyhába, ő pedig leengedte a kádból a vizet, és gyorsan lezuhanyzott. Felöltözött, majd kiment Danielhez.
- Gyönyörű vagy! - ámuldozott Daniel.
- Köszönöm.
- Ráérsz? Elvihetlek a városba...
- Igen.- Emily hatalmas zavarban volt, Daniel nagyon rámenős volt. Kimentek az utcára, ahol Daniel kocsija parkolt. Daniel kinyitotta az ajtót, Emily beszállt, Daniel pedig indította a kocsit.

Kb. 10 perc múlva Daniel keze a sebváltóról Emily combjára tévedt, mire Emily összerezzent, de hagyta. Daniel benyúlt Emily szoknyája alá, és ujjával körkörösen simogatta Emily csiklóját a bugyiján keresztül. Emily nagyon élvezte, és hálás volt Danielnek, amiért ilyen gyönyört okozott neki. Sőt, talán még vonzalmat is érzett iránta... Rávetette magát a férfi ágyékára, és kigombolta a farmerját. Ettől kiszabadult Daniel meredező farka. Emily meglepődött, mert elég nagy volt, de végül bekapta. Mindkettőjüknek csodálatos érzés volt, Emily-n nem látszott, hogy tapasztalatlan. Érezte, hogy mit kell tennie, amitől Daniel alig tudott a vezetésre koncentrálni. Emily elkezdte nyalogatni, és szopogatni a makkját, és kezével is rásegített. Majd egyre mélyebben bekapta. Emily már tövig bevette, érezte, ahogy Daniel farka lüktetni kezd, az erei kidudorodnak, és hamarosan elélvez. Daniel gyorsítani kezdett az autóval, és mikor beállt egy parkolóba, éppen élvezett. Emily nem engedte el a farkát, minden csepp anyagot lenyelt. Daniel rátette a kezét Emily fejére, Emily pedig hűségesen nézett vissza rá. Emily felült, és Daniel szemébe nézett.
- Tudod... Még soha senkinek sem nyeltem le...
Daniel hirtelen szenvedélyesen megcsókolta, majd átültek a hátsó ülésre. Ott Emily hanyatt feküdt, Daniel pedig fölé, és elkezdte kigombolni Emily blúzát, Emily pedig Daniel ingét kezdte kigombolni. Ezután Daniel áttért Emily miniszoknyájára, és nem bajlódott vele, egyszerűen csak feltolta Emily derekára, aki pedig Daniel farmerját gombolta ki.
- Te szűz vagy?! - lepődött meg Daniel.
- Igen...
- Nem baj, nem fog fájni...
- Biztos? Kérlek, vigyázz! - könyörgött Emily. Daniel behatolt, mire Emily összerázkódott, és sikoltott, de nagyon élvezte. Hamarosan eljutott az orgazmusig, amit sikítva, remegve élt át. Kis idő múlva Daniel is elélvezett. A spermasugara hatalmas volt, először Emily-be ment, de véletlenül kicsúszott a farka, és Emily hasára is jutott a rengeteg spermából. Letisztították, majd felültek.
- Köszönöm, csodálatos volt - mondta Emily.
- Én köszönöm. Ha akarod, megismételhetjük bármikor.
- Rendben, lehet róla szó. De most vigyél haza!
- Rendben.- mondta Daniel, majd előre ültek, és elindulta.

Út közben Emily simogatta Daniel farkát, de semmi több nem történt. Azóta persze minden nap találkoztak, és 1 év után össze is házasodtak, s mára már boldogak 3 gyermekükkel, Sarah-val,Tommal, és Kelly-vel.

2 komment

Csak egy álom marad (I. rész)

2010.10.07. 00:14

szerző: rottweiler

Nos, szeretném veletek megosztani életem első erotikus történetét. Itt még nagyon kezdő voltam, a történet (szerintem) esetlen, és irreális, nem csak a szereplőkre nézve, a vége meg összecsapott. De ítéljetek ti is, a történet:

Kinyitottam a szemem, és körülnéztem. Az ágyamban voltam, fehérneműben. Mellettem egy ismeretlen ismerős nézett rám hűségesen, de inkább kéjesen. Nem sokra emlékeztem a tegnap estéből. Csak annyira, hogy csöngettek, mire ajtót nyitottam. Egy fekete hajú amerikai állt az ajtóm előtt, mire behívtam. Leült a kanapéra, én mellé. Beszélgettünk, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz testileg, és lelkileg egyaránt. A kezem felcsúszott a combjára, majd egészen fel, az övére. Kicsatoltam, és kivettem merev, legalább 20 centis farkát, majd letérdeltem elé, és a szájamba vettem a makkját. Először csak nyalogattam, majd szép fokozatosan tövig bevettem. Ekkor majdnem a szájamba élvezett, de nem hagyom olyan könnyen. Még nem. Lassítottam, és ismét elölről kezdtem. Ekkor már hagytam elélvezni, egyenesen a szájamba. Régen lehetett már nővel, mert elég sok spermát lövellt ki, és a szájam széléről a nyakamon át a melleim közé folyt le. Isteni íze volt, és szaporán emelkedő, kéjtől remegő mellkasára borultam. Levetkőztem, majd lefeküdtem a kanapéra, ő fölém hajolt. Dollárban izgatott az orgazmusig, majd keményen behatolt, szájából a "legszebb" káromkodások hangzottak el, mire újra elélveztem, vele együtt. Innentől minden homályos volt. És reggel itt feküdt mellettem, kőkemény, merev farkát a csípőmhöz dörzsölte ruhán keresztül, és a melleimet izgatta. Én benyúltam az alsónadrágjába, és elkezdtem simogatni a farkát. Ekkor kőkeményen behatolt.

- Michael!- sóhajtottam becsukott szemmel. Éppen elélvezett volna, mikor csörgött a telefon. Sürgősnek tűnt, így felvette.
- Mr. Jackson? You have to get into the studio promptly! - mondta egy ideges hang a telefonban.
- But... I cannot go now! All right... I’m on my way - válaszolta Michael, majd rám nézett. - Mennem kell. De ha visszajövök, folytatjuk! Ígérem - közölte szomorúan, még álló farokkal, majd felöltözött. Mikor már indult volna, én hátulról megöleltem, kezem lejjebb csúszott, és kivettem még mindig merev farkát. Hirtelen elé kerültem, és tövig bevettem. Tekintete üveges volt, és úgy élvezett el. Tegnap estéhez hasonlóan most is rengeteg anyag jött ki, és egy kis része végigfolyt méretes farkán, egészem a heréjéig. Én teljesen letisztogattam, mire ő hanyatt lökött az ágyra, és a melleimet kezdte simogatni, amik már kőkemények lettek. Majd eres, újra csak kőkemény farkát behelyezte. Tíz perc után sóhajtozva élveztem el. Már neki is közel volt az orgazmus, de én nem engedtem. Lassítottam, és meglovagoltam. Ő eközben ujjával izgatta a csiklómat, mire egyszerre élveztünk el. Sötétbarna, szinte már fekete szemébe néztem, ő magához húzott, és összeölelkezve csókolóztunk. "Szétváltunk", majd én is felöltöztem.
- Most már tényleg mennem kell - mondta.
- De egyszer te is beteg lehetsz!- válaszoltam, remélve, hogy marad még. Mindenféle erotikus gondolatok kavarodtak a fejemben, és nem tudtam megállni, hogy újra a sliccére fonódjak, így kiszabadítottam a farkát. Elkezdtem nyalogatni a makkját, mire egy mély, férfias "ahh" lett a válasz, és persze a tenyere a fejemen. Jobb kezemmel megfogtam a tövét, és a szájammal egy ritmussal juttattam el az orgazmusig. Ekkor megint csörgött a telefon.
- Yes? I’m in a hurry. Twenty minutes, and I am there.- kiáltotta, majd kinyomta, és suttogta: "mother fucker".
- Most már tényleg mennem kell - mondta nekem, majd elindult. Nyolc óra múlva a stúdió előtt álltam, és őt vártam. Kijött az ajtón. Láttam rajta, hogy semmire sem vágyik, csak egy kis izgatásra. Odarohantam, és szájon csókoltam. Teljesen összefonódtunk. Az sem érdekelt, ha valaki meglát minket. Valószínűleg ő is erre gondolhatott, mert éreztem a nadrágon keresztül is, hogy a farka kemény, és alig fér el. Elkezdtem masszírozni ott, mire elkapta a csuklóm, és egy nyilvános WC-be húzott.
- OK, baby. A tiéd vagyok - mondta, és én rögtön értettem. Kinyitottam a sliccét, és mohón elkezdtem szopni. Tövig bekaptam, mire egy halk kiáltás mellett a szájamba élvezett. Ekkor valaki kopogott. Mindketten megmerevedtünk, lélegezni sem mertünk. Valószínűleg sokáig álltunk megkövülve, mert benyitott egy férfi. Szegény eléggé meglepődhetett, Michael álló farkán, és a szájam szélén csordogáló spermán. Michael eléggé mérges lett, és ordítani kezdett.
- The good whore your mother! Now immediately get out! Racist dirty animal!- üvöltötte, mire a férfi kiment. Én kerek szemekkel néztem Michael-ra.
- Ne haragudj!- mentegetőzött, mire szenvedélyesen elkezdtem csókolni a száját, és masszírozni a farkát. Mindketten sóhajtoztunk, teljesen megfeledkeztünk, hogy ez egy nyilvános WC. Éreztem, haza kell mennem, mert az orális kényeztetés nem elég.
- Menjünk hozzám.- mondtam.
- Rendben, hívjak autót?- kérdezte. A lehetőség, hogy kocsiban is kényeztethetjük egymást igen vonzó volt, természetes, hogy igent mondtam, és már telefonált is.
- Harry? I ask a car to the studio!- mondta.- Gyere, a stúdióhoz jön.
- OK - válaszoltam, majd siettünk a stúdióhoz, ahol már várt egy fekete Ford. Beszálltunk, Michael bemondta a címem, majd a vezető indított. Hanyatt feküdtem a hátsó ülésen, Michael pedig fölém hajolt, és a szájamtól egyre lejjebb csókolgatott. Mikor a mellem alá ért, már teljesen begerjedtem, és hanyatt döntöttem. Lovagló pózba helyezkedtem, és éreztem, még ruhán keresztül is, hogy a farka lüktet, és hamarosan elélvez. Felültünk, lehúztam a sliccét, levetkőztem, és az ölébe ültem, szembe vele. Méretes farkát tövig belém nyomta, belül bizseregtem a hamarosan kirobbanó orgazmusomtól. A hátát finoman karmoltam, fejem a vállára hajtottam, és úgy élveztem el, vele együtt. Ekkor az autó megállt. Már otthon is voltunk, így gyorsan letisztítottam a farkát. Mikor eltette a szerszámot, kiszálltunk. Az ajtó előtt megfogta a kezem, és a szemembe nézett.
- Nagyon jó volt veled. De most mennem kell. De hamarosan újra eljövök. Ígérem. Szeretlek - suttogta.
- Rendben. Én is szeretlek - mondtam, és csaknem sírtam, hogy elmegy. De visszajön. Vissza kell jönnie. Megígérte.

1 komment

Bevezető

2010.10.07. 00:09

szerző: rottweiler

Sziasztok!

Bizonyára sokan olvastatok már erotikus, illetve szextörténete(ke)t. Jómagam is szoktam írni, néha csak unalomból, néha a vágy miatt, de van, amikor csak szomorúságból. Igen, ha szomorú vagyok rengeteget írok, megnyugtat, nektek is ki kéne próbálni. Szóval úgy gondoltam valahol meg kéne osztanom ezeket a történeteket, tanulni, fejlődni a kritikákból. Nem szeretnék reklámozni, de már feltettem a történeteimet egy bizonyos oldalra, de szerintem (pozitív értelemben) teljesen más egy saját blogon megmutatni. Na, nem dumálok tovább, tessék olvasni, és persze kommentelni!

Üdv: Rottweiler

Szólj hozzá!